25 Ocak 2013 Cuma

:)


Merhabalar,bu yayınımda sitemlerimden bahsetmek istiyorum.
Paylaşımlarım yurt dışında daha çok ilgi görüyor.Bu beni sevindirsin mi, üzsün mü bilemedim...

Sevgili Dikulya yapmış olduğum ev ayakkabısını sayfasında yayınlamış.Ona ve 300 paylaşıma teşekkürler.







4 yorum:

  1. Değerli Ayten Hanım, siteminizde çok haklısınız, gerçekten gönlümden geçen birşyi ifade etmişsiniz, çünkü çalışmanızı görür görmez çok beğenmiştim, hatırlarsanız ev ayakkabınıza güzel yorumlar yazmıştım bu yayını gerçekten ben de paylaşmak istiyorum hatta bizden önce davrandığı için o blogger'ı da tebrik etmek gerek. Bu bizlerin adınaysa bence üzücü birşey! Paylaşımlarınızın yurtdışında daha ilgi gördüğünden bahsetmişsiniz; "Doğrudur", oluyor öyle şeyler gerçekten. Bir de bazı yayınlar hakettikleri güzel tepki ve geri dönüşümleri ne yazık ki alamayabiliyorlar "Son derece enteresan!" neyse.. Çok kullanışlı ve yararlı olan bu çalışmanızı izniniz olursa ben de bloğumda paylaşmak isterim yanıtınızı bekliyor olacağım, sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuza çok teşekkür ediyorum,Handan hanım :)Bu durum gerçekten beni de üzüyor.Çok emek verip güzel şeyler üreten arkadaşlar gereken ilgiyi göremiyorken,bunun tam tersi olanlar gereğinden fazla ilgi görüyör.Yapmacık ve enteresan bir üslubla yorum yağmuruna tutuluyorlar.Bu bana gerçekten traji komik geliyor.Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var,sitemimin izleyici sayımı arttırmakla kesinlikle hiçbir ilgisi yok.Sesimi duyduğunuz,bana moral verdiğiniz için çok teşekkürler :))Paylaşım isteğinize gelince,tabiki paylaşabilirsiniz,bu beni çok memnun eder.Sevgiler :)

      Sil
    2. Değerli Ayten Hanım, çok teşekkürler; bu arada ben yayını hazırlıyorum bir yandan ama bir ricam olacak, sizin e-posta adresinizi göremedim ama, acaba hızlı mı bakındım.. benim e posta adresim blogumda var, e-posta adresime bir merhaba yazarsanız, ben de sizinkini elde etmiş olacağı, birşeyler yazmak istiyorum daa..bilginize, sevgiler, saygılar.

      Sil
    3. Gönderdim Handan hanım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...